Prototipleme Atölyeleri Bilgilendirme Semineri Yapıldı

Arşiv Kategorisinde Yayınlandı.

Harran Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Şanlıurfa Teknokent tarafından düzenlenen “Prototipleme Atölyeleri Bilgilendirme Semineri” yapıldı.

Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde düzenlenen seminerde Prototipleme laboratuvarının nasıl kurulduğu amacı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr Leyla Türker Şener, Yıldız Teknopark’tan Fatih Ayhan,  Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uzmanı Yunus Özmodanlı katılımcıları bilgilendirdiler.

Seminerin ikinci günü ise Şanlıurfa Teknokent’te gerçekleştirildi. Girişimcilerin projelerini tanıttığı seminer, Teknokent genel müdürü Öğr.Gör.Uz. Hasan Aydoğdu’nun açılış konuşması ile başladı. Yrd.Doç.Dr İsmail Koyuncu; merkezi laboratuvar,  Doç.Dr.Gencay Sarıışık; proje pazarı,  Fredrik Barış Ernet de sanal gerçeklik projelerini anlattılar.

Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bürhan Akpunar, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Recep Gündoğan, Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. M.İrfan Yeşilnacar, ASKON başkan yardımcısı Murat Mesçi, MÜSİAD’dan Mahmut Çiçek, KOSGEB Müdürü İdris Erkeksoy, Bilim Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Zafer Aydın, Karacadağ Kalkınma Ajans Koordinatörü Yunus Çolak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Yrd.Doç.Dr Ahmet Çakır, Ecz. Medet Abbasoğlu,  Girişimci Öğr.Gör. Selahattin Gür, Teknokent girişimcileri ve öğrencilerin katıldığı etkinlik sonunda standlarda girişimcilere ait projelerin tanıtımı yapıldı.