Değişen 4691 S.K. ve Uygulama Yönetmeliği Semineri

Haberler Kategorisinde Yayınlandı.

Harran Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Şanlıurfa Teknokent’te, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uz. Yunus Özmodanlı tarafından ” Teknokent Ar-Ge Reform Paketi ve İkincil Mevzuatı (4691 Sayılı Kanun ve Uygulama Yönetmeliği) ” konulu seminer verildi.

Seminerde Teknokent Genel Müdürü Öğr.Gör. Hasan Aydoğdu, katılımcılara, Teknokent’le ilgili bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.
Seminere katılan Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın ” Ülkemizin ilerlemesi bakımından Ar-Ge ve inovasyon alanında çok daha fazla çalışmamız gerekir. Üniversiteler artık teknolojide yarışır hale geldi. Harran Üniversitesi olarak teknoloji üreten ve ürettiği teknolojiyi ekonomiye kazandıran bir üniversite olma yolunda ilerliyoruz. Biz güçlü olacağız, üreteceğiz, bilim, sanayi ve teknolojide daha ileri olacağız. Dışarıdan teknoloji satın almak yerine bilim ve teknoloji üreten, kendi standartlarını belirleyen bir konuma gelmemiz lazım ” diye konuştu.
Düzenlenen seminere Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ramazan Taşaltın, kurum amirleri, öğretim elemanları ve Teknokent girişimcileri katıldı.