Patent Bilgilendirme Semineri Düzenlendi.

Haberler Kategorisinde Yayınlandı.

Şanlıurfa Teknokent ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ortak girişimi ile Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde Patent Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

Adres Patent Üniversite, TTO ve OSB Proje Müdürü Seval Yılmaz’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Şanlıurfa Teknokent Genel Müdürü Prof.Dr. Kasım Yenigün, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzmanı Yunus Özmodanlı ve Rektör Prof.Dr. Ramazan Taşaltın birer açılış konuşması yaptılar.

Farkındalık tanıtım, bilgilendirme eğitimi, destek programlarından yararlanma hizmetleri, Üniversite sanayi işbirliği, TÜBİTAK TEYDEB, kontratlı projeler, lisanslama hizmetleri, Şirketleşme ve Girişimcilik konularının anlatıldığı seminere, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Kısa, dekan yardımcıları, üniversite öğretim elemanları ve araştırmacılar katıldı.

Recommended Posts